Υπεύθυνος του συστήματος στην Ελλάδα ειναι ο

Νίκος Καρακίζης

Ο Νίκος ασχολήθηκε με τις Φιλλιπινέζικες πολεμικές τέχνες απο το 2003 εως το 2008. στη σχολή του Αλέξανδρου Πέτρου «ΟΙ ΚΟΥΡΗΤΕΣ» και συγκεκριμένα στα συστήματα IKAEF,του Cass Magda αλλα και Jeet Kune Do (Tim tacket).Στην ίδια χρονική περίοδο συμμετείχε σε σεμινάρια απο διάφορα παρεμφερή συστήματα οπως Dog Brothers (Nick Papadakis) και FCS (Ray Dionaldo).

 
Το 2008 ύστερα από γνωριμία στην Νορβηγία με τον τότε Ευρωπαϊκό αντιπρόσωπο της τέχνης του Doce Pares Multi Style System Danny Huertas, προπονήθηκε αποκλειστικά με το Doce Pares Multi Style System και κατέχει τον βαθμό του black belt full instructor.

Μετά την επίσκεψη του Percival “val” Pableo στην χώρα μας τον Μάη του 2015 είναι πλέον και εκπαιδευτής στο eVALution Fighting Concept, ενα σύστημα eskrima που δημιουργήθηκε για να αναβαθμίσει και να εξελίξει την τέχνη στις ανάγκες του 21ου αιώνα βασισμένη στα ίδια αντικείμενα.

Παράλληλα εκπαιδεύεται διαρκώς από το 2012 στα kettlebell με τον Σπύρο Κατσιγιάννη, ιδρυτή του Dynamo Club με στόχο την διαρκή βελτίωση της μαχητικής κινησιολογίας και την εξέλιξης της πολεμικής τέχνης eskrima.

Τέλος από το 2017 και μέχρι σήμερα ,προπονείται διαρκώς στο m.m.a.- Αείμαχον με τον Εκπαιδευτή και Πρωταθλητή Σταμάτη Μορούλη μέσα από μια εξαιρετική συνεργασία!

Percival Pableo

Danny Huertas